m

Naši predavači

Saznajte više o našim predavačima

NUTRICIONIZAM PREDAVAČI

Nutricionistica mag. nutr. Anja Bašnec (nutricionizam.hr) online seminar iz nutricionizma na temu „Poveznica prehrane s probavnim i imunološkim sustavom“.

Nutricionistica mag. nutr. Anja Bašnec magistrirala na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Osijeku, a uz posao nutricionistice, istovremeno je i honorarno zaposlena balerina u ansamblu HNK u Osijeku te stvarno živi ono što se trudi prenijeti drugima!

Ono što svojim klijentima želi prenijeti je znanje kako se hraniti pravilno, jer pravilna prehrana nije i ne treba biti izvor dodatnog stresa u životu.

Naglasak stavlja na preventivnu ulogu pravilne prehrane kod pojavnosti bolesti, posebice onih neurodegenerativnih koje se često javljaju u starosti, te isto tako tvrdi da je naša prehrana odraz naših životnih (prehrambenih) navika i odluka.

Puno zanimljivih informacija koje nam mogu pomoći održati imunitet i zdravlje u ovim nezahvalnim vremenima, pandemije, stresa i užurbane svakodnevice, Anja će nam prezentirati tijekom online seminara iz nutricionizma na temu „Poveznica prehrane s probavnim i imunološkim sustavom“.

Anja je dio teama Nutricionizam.hr

Stjepan Ćurić, spec.dr.med. ortoped i traumatolog osim što radi u Klinici za traumatologiju-KBC Sestre milosrdnice ujedno je i suvlasnik poliklinike Human Regeneration Institute.

Svoje znanje i iskustvo je također unaprijedio u zavodu za koštane infekcije – Sveučilišna bolnica Charité u Berlinu, a jednako tako prepoznat je i po svojoj inovaciji imobilizacijskog sredstva.

Dr. Ćurić je sa svojim partnerom u tvrtki došao do inovativnog imobilizacijskog protubakterijskog sredstva pod nazivom Zagicast koje je napravljeno od pluta i s time se zamjenjuje klasični gips kod imobilizacije. Sredstvo je već sada patentirano u Europi!

Andrej Oršolić je svoj službeni profesionalni put započeo na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Trenutno je student druge godine diplomskog studija psihologije s izraženim zanimanjem za područje organizacijske psihologije. Kroz fakultativno obrazovanje, volontiranje i radno iskustvo stekao je brojna teorijska znanja iz različitih područja psihologije, ali i praktično iskustvo u osmišljavanju i provedbi brojnih edukacija i radionica za različite populacije ljudi – od djece, studenata, do menadžera. U Mind Labu je zaposlen od 2021. godine, te trenutno najviše sudjeluje u poslovima selekcije kandidata za radna mjesta.

Sandro Kraljević je magistar psihologije, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o. iz Zagreba, specijalizirane za primijenjenu poslovnu psihologiju. Njegovi klijenti su privatne osobe i tvrtke, koje ga najčešće angažiraju za usluge procjene, edukacije, savjetovanja i osobnog razvoja.

 

Najviše se bavi poslovima iz područja upravljanja ljudskim potencijalima. To su u prvom redu psihologijska procjena i razvoj djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti, te poslovni treninzi i edukacije u svrhu razvoja mekih vještina. Također se bavi business i life coachingom, te općenito uslugama usmjerenima ka unaprjeđenju poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.

 

Certificirani je NLP majstor i NLP coach. Također je praktičar mindfulnessa i autogenog treninga. Trenutno je i u procesu edukacije za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta (završio je prva dva od moguća tri stupnja edukacije), čije metode aktivno koristi u radu s klijentima kroz različite oblike psihološkog savjetovanja. Posjeduje preko 50 certifikata i alata iz područja psihologijske procjene, primijenjene psihologije, razvoja ljudskih potencijala, digitalnog marketinga i brandinga. Autor je knjige Kako preživjeti u suvremenoj džungli, najprodavanijeg psihološkog priručnika u 2020. Također, jedan je od kreatora prve hrvatske mobilne aplikacije za mentalno zdravlje zaposlenika – NAOMI.

Gabriela Vuković rođena je 1994. godine u Zagrebu gdje je pohađala osnovnu školu i XV gimnaziju – MIOC, a srednjoškolsko obrazovanje završila je i maturirala u SAD-u kao exchange student. Završila je i srednju glazbenu školu, a studijem na Prehrambeno biotehnološkom fakultetu u Zagrebu stekla je zvanje magistre nutricionizma. Osmislila je cjelovit pristup problemu pretilosti temeljen na stručnom znanju i osobnom iskustvu, s ciljem kvalitetnog i trajnog mijenjanja obrazaca koji su doveli do pretilosti. Svoje klijente prati u procesu mršavljenja podržavajući ih na više razina, kao njihov osobni weight loss coach.

Close