Cilj prikaza modela za rekreativce

Cilj prikaza fitness programa kod rekreativnog vježbanja je ukazati na primjenu prema određenim potrebama i mogućnostima. Programi modela treninga za rekreativce se razlikuju ponaosob no svi imaju u utjecaja na razvoj snage, jakosti, reduciranju tjelesne težine kao i oblikovanju mišića u tijelu.

No, kako bi se navedeno postiglo potrebo je postaviti ciljeve. Nakon što se ciljevi postave, radi se plan i program u kojima se počinje od rezultata dijagnosticiranja. Nakon što se dijagnosticiranje utvrdi postavljaju se ciljevi, zadaci, mjerni instrumenti i normativi, metode rada, intenzitet i slično.

Stoga se fitness programi izrađuju individualno prema mogućnostima osobe, odnosno fizičkom stanju i cilju koji se želi postići. Prikazano je kako već dvomjesečni program utječe na transformaciju antropološkog statusa rekreativca. Prikazani program je baziran na cilju razvitka kondicije, snage i izdržljivosti.

PREPARE TO TAKE ON EVERYTHING WITH YOUR HAND.THIS SEASON STRIPS IT BACK.Nijedan sadržaj na ovoj stranici, bez obzira na datum, nikada se ne smije koristiti kao zamjena za izravan medicinski savjet vašeg liječnika.

Close