m

Nema ne ide

Uz danjašnji tempo, posao, obaveze, djecu…, naći malčice vremena za sebe se nekada čini kao nemoguća misija pa čak i kada se radi o nečem važnom -VLASTITOM ZDRAVLJU!

Vjerojatno ste već isprobali bezbroj planova treninga i prehrane, ali u moru svega toga ipak nekako niste uspjeli naći nešto što bi stvarno radilo za VAS, nešto što je stvarno vrijedno vašeg vremena, truda i odricanja?

Imamo rješenje za Vas u samo dvije riječi… ONLINE MENTORSTVO!

Evo TOP 6 razloga zašto baš online mentorstvo ?

1. UČITE OD PROFESIONALACA

Da se treba kvalitetno i zdravo hraniti te provoditi bilo koju vrstu tjelesne aktivnosti znaju već i ptice na grani, ali skrojiti to sve da paše vašem dnevnom rasporedu, vašim obavezama, željama, ciljevima i mogućnostima može samo profesionalni trener.
 
2. FLEKSIBILNOST

Pokušaj da dogovorite konzultacije ili jedan na jedan treninge je neslavno propao jer klasika, svi “popularni” termini su najčešće već razgrabljeni ili ne živite u istom kvartu/gradu kao trener s kojim želite trenirati! Međutim, kada jurite kroz vlastiti prenatrpani raspored ne preostaje vam baš previše izbora jer nikada nema dovoljno vremena u danu… jesam li u pravu? ?

Ne očajavajte nego se odlučite za online mentorstvo jer sadrži toliko potrebnu fleksibilnost!

Sve se prilagođava vašem rasporedu i uvjetima! 

Nebitno je hoćete li trening odraditi ujutro ili navečer, hoćete li vježbati kod kuće ili u teretani, vikendom ili blagdanima u Hrvatskoj ili nekoj drugoj državi.

Vaši planovi su tu u svako doba!

3. CIJENA

Cijena online mentorstva višestruko je povoljnija od cijene individualnih treninga.

Mjesečni iznos individualnih treninga može bit pozamašan, pogotovo ako vam je cilj trenirati više puta tjedno. 

4. MOTIVACIJA I ODGOVORNOST

Online treniranje može uključivati više samomotivacije, ali zapravo vaš trener je udaljen samo jedan klik. On je tu da vas bodri i motivira te da zajedno sa vama radi na vašim ciljevima, a znajući da “račune” ipak polažete nekome (svom treneru) tako će i osjećaj odgovornosti prema sebi i vlastitom zdravlju ipak biti veći.

5. STRUČNI NADZOR

Jedno od češćih pitanja koje dobivamo je: “kako ćemo znati izvodimo li vježbe pravilno?”

Uz video prikaze vježbi možete vidjeti kako pravilno izvoditi iste te će svaki dobar trener tražiti na uvid vaše video uratke kako bi provjerio vašu tehniku izvođenja te ju na taj način mogao ispraviti ili sugerirati zamjenu vježbe ako je vam zadata iz nekog razloga neizvediva.

6. REZULTATI!

Trenirajući s profesionalcem koji vas vodi kroz cijeli proces rekompozicije tijela bilo da se radi o gubljenju kilograma, izgradnji mišićne mase ili čisto stjecanju novih i kvalitetnijih životnih navika, rezultati neće izostati!
Uz svu današnju modernu tehnologiju i alate koje posjedujemo možemo pažljivo pratiti vaš napredak gdje god se nalazili te pravovremeno reagirati ako ste negdje zapeli, držeći na taj način potpunu kontrolu nad vašim napretkom.

Budno oko profesionalca ne prepušta ništa slučaju!

Vrijeme je za nesto drugačije: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7IedkSJs4OwlwUuCyLpOaN31M-8tFQN2lTHVV5JpR1zsoYA/viewformNijedan sadržaj na ovoj stranici, bez obzira na datum, nikada se ne smije koristiti kao zamjena za izravan medicinski savjet vašeg liječnika.

Close