Nema Neide

O NAMA

Koje je zlatno pravilo coachinga?
Ukratko, učinkovito treniranje je fokusiranje na mentora, izgradnja odnosa povjerenja kroz pokazivanje pozornosti njihovim potrebama, nastojanje da ih se razumije umjesto osuđivanja, slušanje onoga što govore i poticanje da dođu do ideja o tome kako ići naprijed .

Čestitamo!
Odlučili ste da ste spremni za promjenu!
Sada dolazi teži dio…
– s kakvim trenerom biste trebali raditi?
– tko će vam pomoći da postignete postavljene ciljeve?

U moooru trenera koji se danas nude, to nije nimalo lak posao.
Najmanji je problem nasumično odabrati nekoga sa društvenih mreža.

Pitanje je pronalaženja PRAVOG mentora s iskustvom koji će vam pomoći da se uhvatite u koštac s izazovima s kojima se trenutno suočavate.
MENTORA (ne samo trenera) koji će osluškivati vaše potrebe u nastojanju da ih razumije umjesto osuđuje, koji će vas poticati i motivirati da date svoj maksimum te Vas naučiti kako promijeniti životne navike.

NEMA NEIDE je tim stručnih, kvalificiranih, licenciranih i verificiranih trenera sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa klijentima.

Kao referencu staviti ćemo najprije naše trenere, a onda i neke od klijenata, višestruke i apsolutne osvajače svjetskih, europskih, međunarodnih i nacionalnih prvenstava, natjecanja kao što su Arnold classic, PEPA Grand Prix i mnoga druga te naposljetku i IFBB PRO Card-a.

Ni ostatak naših klijenata nije naravno ostao zakinut za vrhunske rezultate i transformacije.

EVA RUSAN URSA

Eva Rusan Ursa nositeljica IFBB PRO Card-a, profesionalna je sportašica sa više od 35 godina sportske karijere, svjetska je prvakinja u bodybuildingu i fitnessu te osvajačica više od 20 internacionalnih i domaćih prvenstava (Arnold Classic, PEPA Grand Prix, EP i mnogih drugih globalno značajnih i brojčano jakih natjecanja).
Također je višestruka državna apsolutna prvakinja.
Paralelno sa sportskom karijerom Eva vodi privatne i online treninge te edukacije i prilagođava ih svim dobnim skupinama različitih potreba, te osobama s invaliditetom.
Predsjednica je Udruge “NEMA NE IDE”, a želja za osnivanjem udruge sa suprugom Stjepanom rodila se zbog osluškivanja potreba klijenata, te iz ljubavi prema sportu i edukaciji mladih o tome koliko je bitno baviti se sportskim aktivnostima ne samo radi prevencije ozljeda već zbog poboljšanja sveopćeg zdravlja te izgradnje što jačeg imunološkog sustava.
Eva je aktivni član Tima Ursa i kroz udrugu aktivno radi na unapređenju kvalitete života te je uz to sve i majka dvoje djece.

Uspjesi:
* PRO CARD WINNER
* 3x OVERALL CHAMPION
* 14x Champion
* World Champion
* Arnold Classic Europe Champion
* PEPA GRAND PRIX OVERALL Champion
* 2x Maxximum Open Champion

STJEPAN URSA

Stjepan Ursa je poznati hrvatski bodybuilder i influencer. Tijekom svoje sportske karijere ostvario je niz impresivnih rezultata na domaćim i međunarodnim natjecanjima.
Osim natjecateljskih uspjeha, Ursa je postao popularan zbog svog motivacijskog djelovanja putem društvenih mreža i kroz udrugu “Nema ne ide”, gdje organizira grupne treninge i pomaže ljudima da ostanu aktivni i zdravi.

OBRAZOVANJE
* Posjedujem diplomu Veleučilišta Kriminalistike i Javne sigurnosti.
* Završena sveučilišna diploma magistra odnosa s javnostima.
* Cilj mi je postizanje doktorata u budućnosti.
* Profesionalni trener bodybuildinga.

SPORTSKA KARIJERA
* Počeo sam se baviti sportom već s 5 godina.
* U dobi od 14 godina, osvojio sam prvo mlađe kadetsko prvenstvo u odbojci, što je označilo početak moje sportske karijere.
* Tijekom svoje karijere postao sam višestruki prvak države u odbojci.
*  Igrao sam za seniorski tim MOK OSIJEK u Europskoj i Hrvatskoj ligi.
* Nakon ulaska u sustav Republike Hrvatske Ministarstva unutarnjih poslova (RH MUP), odlučio sam se posvetiti bodybuildingu s ciljem postati najjači policajac.
* Osvojio sam mnoge nagrade u bodybuildingu, uključujući titulu Internacionalnog prvaka teške kategorije BB 2017. godine na Maximum Open natjecanju, Prvaka teške kategorije na CRO FIT FEST-u 2017. godine te Prvaka teške kategorije u Bjelovaru 2016. godine.
* Tijekom karijere sam osvojio mnoga državna i internacionalna prvenstva te brojne medalje.
* Sada sam i trener bodybuildinga, s brojnim državnim i internacionalnim prvenstvima te uspješnim svjetskim i Arnold Classic pobjednicama.
* Stječem status profesionalca u bodybuildingu na natjecanju u Budimpešti 2019. godine.
* 2019. godine okrunio sam trenersku karijeru PRO Card-om (ulazak sportaša u profesionalnu ligu)

SADAŠNJI POSAO I ANGAŽMAN
* Danas smo jedni od glavnih promotora fitness zajednice, te promotori aktivnog života i sporta kao lifestyle-a.
* Kreiranjem edukativnog, motivirajućeg i zabavnog sadržaja kroz naš content studio, pomažemo našoj zajednici u promijeni loših navika i postizanja zdravog načina života kroz sport i rekreaciju.
* Posebno mi je zadovoljstvo motivirati i mentorirati mlade talente, pomažući im da dosegnu vrhunac u ovom sportu u našoj regiji.
* Do sad smo uspjeli promijeniti živote tisuće ljudi kroz naš program online mentorstva i vjerujemo da će mnogi drugi naučiti na ovom primjeru i postati dio naše zajednice!

Shopping Basket